کسب رتبه برتر دانشگاه علامه طباطبائی در دوازدهمین جشنواره حرکت

۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۶۶۴ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
دانشجویان و انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در دوازدهمین دوره جشنواره حرکت موفق به کسب یک رتبه اول، دو رتبه دوم و عنوان شایسته تقدیر شدند.
کسب رتبه برتر دانشگاه علامه طباطبائی در دوازدهمین جشنواره حرکت

در دوازدهمین دوره جشنواره حرکت دانشجویی، دانشجویان و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی حائز رتبه‌های برتر شدند. در بخش نشریه، نشریه «علوم انسانی» انجمن علمی اطلاعات و دانش شناسی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی موفق به کسب رتبه نخست شد. همچنین انجمن علمی مدیریت شهری با محتوای «دیجیتال علوم انسانی» و انجمن علمی حقوق در بخش «مسابقه علوم انسانی» موفق به کسب رتبه دوم شدند.

لازم به ذکر است دانشگاه علامه طباطبائی در این رقابت به عنوان دانشگاه شایسته تقدیر انتخاب و معرفی شد.