فراخوان ارسال آثار ماراتن علمی کووید 19

ماراتن علمی کووید 19 به همت انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی 10 شهریور الی 9 مهر 1399 با نگاهی نو به پدیده جهان با ویروس کرونا از منظر علوم انسانی-اجتماعی به همراه جوایز ارزنده و چاپ آثار برتر ویژه انجمن های علمی دانشجویی سراسر کشورا گروههای دانشجویی سایر دانشجویان برگزار می شود.
فراخوان ارسال آثار ماراتن علمی کووید 19

برای دریافت شیوه نامه ارسال آثار اینجا را کلیک نمایید.

محورهای ارسال آثار:

مسائل و آسیبهای اجتماعی و روانی

زنان و خانواده

اقتصاد توسعه و محیط زیست

روابط بین الملل

ادبیات، فرهنگ و هنر

سلامت، کارآفرینی، کسب و کار

علم و آموزش

رسانه و ارتباطات

مناسبات و روابط اجتماعی

حقوق بین الملل

دریافت آثار در ۴بخش: