«سـوگـواره چـهل» برگزار می شود

۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۷۸۹ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها کانون ها
کانون های فرهنگی، هنری ـ ادبی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبایی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری «سوگواره چهل» ویژه دانشجویان سراسر کشور را برگزار می کند.
«سـوگـواره چـهل» برگزار می شود

این برنامه با هدف ترویج فرهنگی عاشورایی از طریق ادبیات و هنر، استفاده از ظرفیت های فرهنگی و قالب های هنری در تولید آثاری پیرامون واقعه کربلا و بهره مندی از توانایی ها و استعدادهای فرهنگی و هنری دانشجویان سراسر کشور در تولید آثار پیرامون واقعه کربلا برگزار می شود.

سوگواره چهل و با محوریت اربعین و ارتقای سرمایه اجتماعی شیعیان، اربعین و قیام علیه ظلم، بعد فرهنگی و تربیتی اربعین و ایثار و از خودگذشتگی در قالب بخش های قالب "شعر عاشورایی"، "مداحی"، "تعزیه"، "روایت نویسی"، "مقتل خوانی" برای دانشجویان سراسر کشور اجرا می شود.

لذا دانشجویان علاقمند می توانند جهت شرکت در این سوگواره آثار خود را تا دهم تا مهر ماه ۱۳۹۹ به ایمیل kanoonatu3@gmail .com ارسال و جهت کسب اطلاعات بیشتر به ایمیل kanoon_atu @ مراجعه کنند.