نشست ستاد بزرگداشت مراسم اربعین حسینی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

نشست ستاد بزرگداشت مراسم اربعین حسینی در دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر محمد امیرپناهی مدیر فرهنگی دانشگاه، دکتر فائز دین پرستی مدیر روابط عمومی دانشگاه، نمایندگانی از معاونت دانشجویی، معاونت توسعه و مدیریت منابع، مرکز بهداشت، مسئول هئیت اصحاب عاشورایی و همکارانی از حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی شنبه 22 شهریور 1399 به منظور برنامه ریزی و هماهنگی لازم برای بزرگداشت اربعین برگزار شد.
نشست ستاد بزرگداشت مراسم اربعین حسینی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

در این نشست زمان 16 مهر 1399 برای برگزاری مراسم بزرگداشت اربعین تصمیم گیری و چگونگی رعایت پروتکل های بهداشتی و نحوه اجرای برنامه در زمان یک ساعت با توجه به شیوع ویروس کرونا و ... برنامه ریزی شد. فضاسازی محیطی و اجرای برنامه نمایشنامه خوانی پیرامون اربعین و مداحی و زیارت نامه خوانی اربعین از دیگر برنامه های بود که در این نشست در مورد آن صحبت شد.