راهنمای شرکت در انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در سامانه apmsrt.ir

۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۸۷۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها نشریات
راهنمای ثبت درخواست کاندیداتوری، شرکت در انتخابات و احراز هویت جهت اخذ رای 1. ورود به حساب کاربری نشریات دانشگاهی وزارت علوم apmsrt.ir و انتخاب کاربری «مدیرمسئول» 2. انتخاب گزینه «انتخابات دانشگاه» برای مشاهده صفحه انتخابات 3. انتخاب «درخواست کاندیداشدن» در صورت تمایل به کاندیداتوری با درنظرگرفتن شرایط اعلام شده و مندرج در شیوه نامه: این گزینه فقط تا مهلت اعلام شده فعال است (18 شهریور 1399) 4. انتخاب گزینه «درخواست شرکت در انتخابات» برای رای دادن در روز انتخابات 5. بعد از «تایید هویت» توسط کارشناس انتخابات، برای اخذ رای در روز انتخابات؛ روی گزینه «احراز هویت» بزنید. 6. کد ارسال شده به تلفن همراه یا ایمیل خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید. 7. عکس خود را مطابق با «تصویر نمونه» بارگزاری و ثبت نهایی کرده و منتظر تایید احراز هویت توسط کارشناس انتخابات دانشگاه بمانید.
راهنمای شرکت در انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در سامانه  apmsrt.ir

دانشگاه علامه طباطبائی - 25 شهریور 99 از ساعت 10 تا 18

راهنمای ثبت درخواست کاندیداتوری، شرکت در انتخابات و احراز هویت جهت اخذ رای
2. انتخاب گزینه «انتخابات دانشگاه» برای مشاهده صفحه انتخابات
4. انتخاب گزینه «درخواست شرکت در انتخابات» برای رای دادن در روز انتخابات
6. کد ارسال شده به تلفن همراه یا ایمیل خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.

در صورت هرگونه مشکل یا نیاز به راهنمایی با خانه نشریات دانشگاه تماس بگیرید. تلفن: 48393518

برای راهنمای ثبت درخواست کاندیداتوری، شرکت در انتخابات و احراز هویت جهت اخذ رای اینجا را کلیک نمایید.