تشکیل دبیرخانه کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه علامه طباطبائی

در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه و با هدف تقویت مفهوم دانشگاه اجتماعی همزمان با "رویداد استارتاپی کارآفرینی اجتماعی" دبیرخانه دائمی کارآفرینی اجتماعی در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی آغاز بکار کرد.
تشکیل دبیرخانه کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه علامه طباطبائی
محور اصلی تشکیل دبیرخانه کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه علامه طباطبائی، پیشگیری از طلاق و آسیب های اجتماعی است.
این رویداد با هدف ترویج پیوند دانشگاه و جامعه و با مشارکت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان امور اجتماعی وزارت کشور برگزار خواهد شد و گستره اجرای آن  شامل دانشجویان دانشگاه های تهران، اصفهان، قم، البرز، مرکزی، همدان، یزد، لرستان، چارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود.

شایان ذکر است که شورای سیاستگذاری این رویداد متشکل از دکتر وحید شالچی(معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی)، دکتر هدی غفاری(مدیر برنامه ریزی و نظارت فرهنگی دانشگاه)، دکتر محمد امیرپناهی(مدیر امور فرهنگی دانشگاه)، دکتر محمد نقی زاده(مدیر مرکز رشد و نوآوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه)، دکتر تهمورث بشیریه(عضو هیئت علمی دانشگاه) و دکتر مهدیه محمدتقی زاده(عضو هیئت علمی دانشگاه) در روزهای دوشنبه دهم و یکشنبه بیست و سوم شهریورماه ۲ نشست برگزار نموده است. این نشست ها با حضور مهندس محمد هادی عسکری(مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف) و دکتر فرزانه مروستی(مدیر کل اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران) برگزار گردید.
همچنین نماینده ای از ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز و خانم دکتر نسیم السادات محبوبی شریعت پناهی پژوهشگر حوزه مطالعات زنان نیز در این نشست ها حضور داشتند.