بیست و ششمین دوره آموزش روزنامه‌نگاری در نشریات دانشجویی

۰۱ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۱۶۴ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها نشریات
خانه نشریات دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی بیست و ششمین دوره آموزش روزنامه‌نگاری در نشریات دانشجویی را با تدریس امیر هوشنگ قلندری چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه 7، 8 و 9 آبان 99 از ساعت 14 تا 19 برگزار می‌کند.
بیست و ششمین دوره آموزش روزنامه‌نگاری در نشریات دانشجویی
خانه نشریات دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی بیست و ششمین دوره آموزش روزنامه‌نگاری در نشریات دانشجویی را با تدریس امیر هوشنگ قلندری  چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه 7، 8 و 9 آبان 99  از ساعت 14 تا 19 برگزار می‌کند.

برگزاری در سامانه آموزش مجازی دانشگاه
هزینه شرکت در دوره برای مسئولین نشریات (صاحب امتیاز، مدیرمسئول و سردبیران) 15 هزار تومان، فعالان فرهنگی 30 هزار تومان، سایرین 50 هزار تومان می‌باشد. (منظور از فعال فرهنگی اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری، انجمن‌های علمی دانشجویی، تشکل‌های اسلامی سیاسی و رابطین فرهنگی خوابگاه‌هاست)

شرایط حضور:
شرکت در این دوره برای صاحبان امتیاز (اشخاص حقیقی)، مدیران مسئول و سردبیران نشریات دارای مجوز یا در شرف دریافت مجوز  که تاکنون این دوره‌ها را نگذرانده‌اند، الزامی و برای سایر دانشجویان علاقه‌مند در صورت وجود ظرفیت بلامانع است.

صدور گواهینامه منوط به حضور در تمامی ساعات کارگاه در 15 ساعت می‌باشد.

مهلت تا 6 آبان 99؛ لینک ثبت نام: https://idpay.ir/atunashr