برگزاری کارگاههای قرآنی به صورت برخط(مجازی) با عنوان بامن سخن بگو

۲۶ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۳۷۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها کانون ها
ضمن تبریک ایام پربرکت ربیع الاول و هفته قرآن و عترت دانشگاهها، معاونت فرهنگی وزارت علوم با همکاری مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت(ع) دانشگاه تهران در نظر دارد به مناسبت هفته قرآن و عترت دانشگاهها، کارگاههای قرآنی ذیل را بصورت برخط(مجازی) با عنوان با من سخن بگو برگزار ننماید. دانشجویان علاقه مند جهت ثبت نام می توانند از طریق لینک quranetrachool.ir در این کارگاههای قرآنی شرکت نمایند.
برگزاری کارگاههای قرآنی به صورت برخط(مجازی) با عنوان بامن سخن بگو

ضمن تبریک ایام پربرکت ربیع الاول و هفته قرآن و عترت دانشگاهها، معاونت فرهنگی وزارت علوم با همکاری مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت(ع) دانشگاه تهران در نظر دارد به مناسبت هفته قرآن و عترت دانشگاهها، کارگاههای قرآنی ذیل را بصورت برخط(مجازی) با عنوان با من سخن بگو برگزار ننماید. دانشجویان علاقه مند جهت ثبت نام می توانند از طریق لینک  quranetrachool.ir  در این کارگاههای قرآنی شرکت نمایند.

1- کارگاه هیچ نشانه ای اتفاق نیست، آقای چیت چیان، سه شنبه 27 آبان 99، ساعت 13

2- کارگاه تفکر و تعقل در ساختار وجودی انسان، آقای رضازاده، سه شنبه 27 آبان99، ساعت15

3- کارگاه قرآن، اثر هنری، آقای رجبعلی، چهارشنبه 28 آبان99، ساعت 10

*کارگاهها به صورت مجازی و رایگان می باشد.