اولین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی - اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با تشکل های اسلامی، روز سه شنبه، 11آذرماه با "انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش"برگزار شد.

۱۲ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۵۱۰ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها تشکل ها
این نشست با حضور دکتر میترا راه‌نجات (مدیر فرهنگی دانشگاه)، یوسف اسکندری (معاون مدیر فرهنگی دانشگاه و مسئول دبیرخانه هیات نظارت دانشگاه)، زهرا زارعی (کارشناس تشکل های اسلامی) با اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش(سپهر صمدی راد، صابر بابایی، هستی امیری، عباس تاجیک، هادی خورشیدی و علی زرمالی) به صورت برخط برگزار شد.

در ابتدای نشست، اقای سپهر صمدی راد (دبیر انجمن  اسلامی دانشجویان آزاداندیش) به بیان دغدغه های انجمن پرداخت و مهمترین تاکید ایشان که در صحبت های دیگر اعضای انجمن نیز مورد تاکید بیشتر قرار گرفت نحوه طولانی بودن دریافت مجوز فعالیت ها بوده است.در این راستا خانم دکتر راه نجات ضمن پذیرش انتقاد دوستان پیشنهاد دادند که دوستان انجمن با ارایه جدول برنامه ها به صورت ماهانه یا ترمی که حداقل بیست روز زودتر از موعد انجام فعالیت باشد به هیات نظارت در زمان رسیدگی به تقاضاها صرفه جویی کنند.در عین حال دکتر راه نجات برای فعالان انجمن تشریح کردند که طی کردن مراحل قانونی دریافت مجوز جهت فعالیت های برخط از ضروریات فعالیت های انجمن ها می باشد.

از جمله دغدغه های مهم اعضای شورای مرکزی انجمن عدم مخالفت با مهمانان دعوت شده برای برنامه های انجمن بود که مدیر فرهنگی دانشگاه ضمن تشریح سازوکار موجود در این زمینه به اعضای انجمن پیشنهاد استفاده از افرادی با ایده های نو جهت تنوع در دیدگاه ها را داشتند که این انجمن تریبونی برای افرادی با هزاران تریبون بیرون از دانشگاه و چهره های و حرف های تکراری نباشند.

در ادامه  نشست اقای اسکندری نیز به بیان محدودیت های پیش روی تشکل ها و برداشت های بعضا سلیقه ای از آیین نامه که باعث چالش بین دانشجویان و دانشگاه می شود پرداختند و  بیان داشتند که هیات نظارت مرکزی باید به صورت شفاف در استفساریه ای نحوه مجوز برنامه ها در فضای مجازی را اعلام کند.

در انتهای نشست،خانم دکتر راه نجات،مدیر فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی، تصریح کردند که هدف دانشگاه  حمایت و پشتیبانی از فعالین فرهنگی  و تسهیل در اجرای برنامه ها و ایجاد بسترهای مناسب جهت اجرای برنامه های انجمن ها و تشکل ها می باشد.