دهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز 14 اذر با "انجمن حسابداری"به صورت برخط برگزار شد.

۱۵ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۵۴۲ اخبار فرهنگی انجمن ها
در این نشست که دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،خانم دکتر ماندانا طاهری (استاد مشاور)، اقای پارسا رحمانیان (دبیر انجمن) و اعضای شورای مرکزی انجمن علمی حسابداری(زهرا بختیار،سید سامان متشرعی،فاطمه نظری،سید علیرضا میر مبین،محسن خسروی،سینا عباسی) حضور داشتند موضوع چگونگی هدفمند عمل کردن انجمن علمی با توجه به نوپا بودن ان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدای نشست پارسا رحمانیان مروری بر فعالیت های انجمن در چند ماه گذشته داشت و با اشاره به نزدیک شدن به روز حسابدار(15 اذر) به برنامه های این انجمن که با انجمن های دیگر به صورت مشترک برگزار می شود اشاره کرد. خانم زهرا بختیار که دبیر سابق انجمن حسابداری نیز بودند، با اشاره به عدم اطلاع دانشجویان تازه وارد از ظرفیت های دانشگاه در بخش های مختلف همچون کارافرینی، به این مساله اشاره داشتند که انجمن علمی و چارچوب فعالیت های ان برای انها به خوبی تبیین نشده است و حتی بعضا استادان نیز رغبتی به همکاری ندارند.لذا مدیر فرهنگی دانشگاه در این زمینه می تواند موثر عمل نماید.

در ادامه نشست خانم جوادی با توضیح جشنواره حرکت و شاخص های آن، به تبیین انواع فعالیت هایی که انجمن می تواند داشته باشد اشاره داشتند و سپس اقای قنبری با توضیح شاخص های ارزیابی نشریات در مسابقات و جشنواره های نشریات در دانشگاه به توضیح معایب مجله " هَمَرک " که در دوره قبلی فقط در 2 شماره منتشر شده است پرداختند و با توضیحات مفصل پاسخگوی دانشجویان و استاد مشاور انجمن جهت بهبود کیفیت مجله انجمن بودند.

در انتهای نشست،خانم دکتر راه نجات، ضمن پاسخگویی به سوالات دانشجویان و استاد مشاور انجمن بر چگونگی حفظ پویایی و تداوم انجمن،همکاری با سایر انجمن ها،حفظ آرشیو فعالیت های انجمن،و بهبود کیفیت مجله انجمن تاکید ورزیدند و بیان داشتند که معاونت فرهنگی با حمایت همه جانبه از انجمن های علمی زمینه ساز تعالی انجمن های علمی خواهد بود./