یازدهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز 14 اذر با "انجمن روابط بین الملل"به صورت برخط برگزار شد.

۱۵ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۵۴۳ اخبار فرهنگی انجمن ها
در این نشست که دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)، دکتر علیرضا کوهکن(استاد مشاور)، علیرضا خسروزاده (دبیر انجمن) و اعضای شورای مرکزی انجمن علمی روابط بین الملل(مبین عبدی،امیر پرورش،مریم جعفری،علی خوانساری،الیاس عقیلی،کامیار هاتف) حضور داشتند موضوع چگونگی پویایی بیشتر انجمن علمی مورد توجه قرار گرفت.

در ابتدای نشست دکتر کوهکن به فعالیت های این انجمن در سال های قبل اشاره داشت و اقای خسروزاده به فعالیت های پیش روی انجمن در ماه های اینده اشاره کرد.اقای هاتف نیز ضمن توضیحاتی در باب فعال بودن اهالی دیگر رشته ها در محیط های کاری مرتبط با رشته تحصیلی شان  خواهان ان شدند که معاونت فرهنگی پل ارتباطی فضاها و بسترهای سیاسی با دانشجویان روابط بین الملل و علوم سیاسی باشد.

لازم به ذکر است که این انجمن در نیم سال دوم 98-99 به عنوان انجمن شایسته تقدیر شناخته شده است و در سال 99 بیش از 4 کارگاه،9 جلسه نقد و معرفی کتاب،8 نشست علمی ،2 کلیپ،و 5 لایو اینستاگرامی برگزار کرده است.نشریه سابق این انجمن نیز اولین نشریه علمی –تخصصی دانشجویی در دانشگاه بوده است.

در ادامه نشست خانم قناعتیان با توضیح شاخص های جشنواره حرکت به توضیح شاخص هایی که می تواند منجر به افزایش رتبه انجمن روابط بین الملل در جشنواره حرکت در سال های آتی شود پرداختند.همچنین اقای قنبری با یاداوری مزایای نشریه انجمن که طی دو سال اخیر منتشر نشده است، اما جز یکی از بهترین نشریات انجمن های علمی بوده است، پرداختند و راه های تقویت عملکرد دانشجویان در عرصه تدوین مجله وزین علمی را یاداوری شدند.