یازدهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز 17 اذر با "انجمن حقوق"به صورت برخط برگزار شد

۲۰ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۶۴۶ اخبار فرهنگی انجمن ها
در این نشست دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر وحید آگاه (استاد مشاور)، اقای محمد مهدی نظری (دبیر انجمن) و اعضای شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی حقوق(امیر علی رمضانی،نرگس بابکی نژاد،علی شیخ سفلی،امیر رضا اثنا عشری ) حضور داشتند ،ضمن ارج نهادن به زحمات دانشجویان دوره قبلی این انجمن که منجر به کسب رتبه دوم در دوازدهمین جشنواره ملی شد،مروری بر برنامه های آتی این انجمن صورت گرفت که همراه با توضیحات و پرسش و پاسخ میان دبیر انجمن و مدیر فرهنگی دانشگاه بود.

در این جلسه مدیر فرهنگی دانشگاه ضمن تاکید بر ایجاد و افزایش ارتباط میان دانشجویان دوره های مختلف انجمن علمی،پیشنهاد تاسیس یک مجله وزین علمی حقوقی را به دانشجویان انجمن حقوق داشتند.این پیشنهاد همراه با توضیحات مفصل در باب چگونگی کسب مجوز برای انتشار مجله و شاخص های ارزیابی ان بود.سرکار خانم جوادی نیز به بیان توضیحات مفصل در مورد جشنواره ملی حرکت پرداختند که همراه با پرسش و پاسخ کامل در مورد نتایج موت کورت سال های قبل بود.

در پایان نشست استاد مشاور انجمن علمی حقوق دانشجویان را به پویایی بیشتر دعوت کردند و مدیر فرهنگی به توضیح امکاناتی که معاونت فرهنگی می تواند در اختیار انجمن های علمی قرار دهد، پرداختند.