دوازدهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز 18 اذر با "انجمن هتلداری"به صورت برخط برگزار شد

۲۰ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۶۴۷ اخبار فرهنگی انجمن ها
در این نشست دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،آقای سید مجتبی محمود زاده (استاد مشاور)، اقای محمد آقا علی اکبری (دبیر انجمن) و اعضای شورای مرکزی انجمن علمی هتلداری(محمد حسن قاسمی،ستاره محبی،انسیه زارعی،نازلی رضائی ) حضور داشتند.

با توجه به این که دکتر محمود زاده استاد مشاور این انجمن می باشند و همچنین ایشان از مدیران مطلع و باسابقه حوزه فرهنگی دانشگاه می باشند، توضیحات مبسوطی جهت مطلع کردن دانشجویان از اهم فعالیت هایی که می توانند با توجه به شرایط کرونایی داشته باشند به اعضای شورای مرکزی انجمن علمی داده شد.این توضیحات که همراه با توضیحات کارشناس انجمن ها،خانم جوادی و توضیحات مفصل در باب نشریات توسط اقای قنبری بود همراه با پرسش و پاسخ دانشجویان از مدیر فرهنگی دانشگاه تکمیل شد.