سیزدهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز 19 اذر با "انجمن جهانگردی"به صورت برخط برگزار شد.

۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۶۵۶ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتراسماعیل قادری(استاد مشاور)،ساناز شکویی(دبیر انجمن)،اعضای شورای انجمن(محمد حسین تاجیک،مریم مظاهری،فاطمه شیخی،سمیرا شجاعی) برگزار شد.در ابتدای این نشست اقای دکتر قادری ضمن تشکر از رویکرد مدیریت جدید فرهنگی از تعامل مستقیم با انجمن های علمی به این مساله اشاره کردند رشته جهانگردی پتانسیل بسیار بالایی برای تولید محتوا و متن و همکاری با سایر انجمن ها دارد.

در این جلسه پس از ارایه توضیحات در مورد شاخص ای ارزیابی انجمن ها در چشنواره حرکت و توضیح در باب چگونگی دریافت مجوز برای نشریه و شاخص های ارزیابی نشریات در جشنواره ها،دبیر انجمن علمی نیز به کسب مجوز برای انتشار مجله جدید این انجمن اشاره داشتند و اهداف و رویکرد جدید انجمن در مجله علمی را تشریح کردند.