چهاردهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز 20 اذر با "انجمن مترجمی زبان فرانسه"به صورت برخط برگزار شد.

۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۶۵۷ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه که با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر صدیقه شرکت مقدم(استاد مشاور)، ناز افرین مصوری(دبیر انجمن) و اعضای شورای انجمن(زهرا خسروی،ارزو رافعی،یاسمن افسری،فاطمه سلطانی،سارا فرج زاده،فاطمه اثنا عشری) برگزار شد زمینه ارتباط مستقیم مدیر فرهنگی را با انجمن علمی فراهم ساخت.

در ابتدای نشست دکتر شرکت مقدم با بیان این مساله که انجمن بسیار فعال است و ایشان در 3 سال گذشته راهنمایی دانشجویان را بر عهده داشته اند  به توضیح مفصل برنامه های اجرا شده انجمن پرداختند.برنامه های انجمن که طیف وسیعی از فعالیت ها شامل کارگاه،پخش فیلم،جلسات هم اندیشی،انتشار مجله،همکاری با انتشارات بزرگ خارج از دانشگاه،را شامل می شود ضمن داشتن مخاطب قابل توجه زمینه کسب درامد را نیز برای دانشجویان فراهم ساخته است.دبیر انجمن نیز با توضیح فعالیت های اتی انجمن بر رویکرد علمی انجمن تاکید بسیار ورزیدند.