پانزدهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز 20 اذر با "انجمن علم اطلاعات و دانش شناسی"به صورت برخط برگزار شد.

۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۶۵۸ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر میترا صمیعی(استاد مشاور)،نرگش نجاران اسد الله زاده(دبیر انجمن) و اعضای شورای مرکزی انجمن(محمد جواد بایرامی،فاطمه رجبی،فرشته قلی پور،دنیا برادران،یاسمن شهرستانی،محدثه کریمی طینت) برگزار شد.

با توجه به سابقه درخشان این انجمن در کسب رتبه سوم انجمن برتر و کسب رتبه شایسته تقدیر در بخش خلاق در یازدهمین جشنواره حرکت و نیز کسب رتبه اول در بخش نشریه علوم انسانی در دوازدهمین جشنواره ملی حرکت و سابقه بسیار خوب خانم دکتر میترا صمیعی در داوری جشنواره حرکت، تجربیات ایشان در داوری انجمن ها در این نشست مورد تاکید و توجه بیشتر قرار گرفت.همراه با توضیحات خانم دکتر صمیعی،خانم جوادی نیز به توضیح شاخص های ارزیابی انجمن ها در جشنواره حرکت پرداختند و خانم دکتر میترا راه نجات ضمن توضیح شاخص های ارزیابی نشریات در جشنواره های مختلف بر حفظ پویایی،توان،قدرت رقابت انجمن تاکید ورزیدند.این جلسه با پرسش و پاسخ اعضای جلسه به پایان رسید./