شانزدهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز 22 اذر با "انجمن مالی بانکداری" به صورت برخط برگزار شد

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۷۶۹ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر مسلم پیمانی(استاد مشاور)،اناهیتا شرفی (دبیر انجمن) و اعضای شورای مرکزی انجمن(افشین امینی،امیر محمد عابدین دوست،علی زارعی،محمد رضا سبزوی) برگزار شد.

در ابتدای نشست دبیر انجمن گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در انجمن علمی و نیز برنامه های اتی انجمن ارایه دادند.در ادامه اقای امینی به بحث در مورد نیاز مبرم دانشجویان به وجود دوره های کاراموزی پرداختند که انجمن علمی می تواند مجری ان باشد.لازم به ذکر است که انجمن علمی مالی و بانکداری صاحب امتیاز مجله "مالی چی" است که در ادامه روند چاپ خود رویه مجلات علمی همراه با گزارش های روز از مباحث بانکداری را خواهد داشت.

در ادامه نشست کارشناسان معاونت فرهنگی با توضیحات مبسوط در مورد شاخص های جشنواره حرکت و مسابقات موجود برای نشریات دانشجویی چشم انداز فعالیت های اتی را برای فعالان این انجمن مشخص کردند.

در انتهای نشست خانم دکتر راه نجات ضمن پاسخ به سوالات مطرح شده پیشنهاداتی را جهت پویایی بیشتر انجمن علمی مطرح کردند.