هفدهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز 23 اذر با "انجمن زبان چینی" به صورت برخط برگزار شد

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۷۷۰ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر محمد رضا الهامی (استاد مشاور)،غزاله جعفر زادگان (دبیر انجمن) و اعضای شورای مرکزی انجمن(هلیا کریم زاده،نوشین چیت ساز زاده،دینا جعفری پناه،فائزه فلاح) برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر محمد رضا الهامی (استاد  مشاور)،غزاله جعفر زادگان (دبیر انجمن) و اعضای شورای مرکزی انجمن(هلیا کریم زاده،نوشین چیت ساز زاده،دینا جعفری پناه،فائزه فلاح) برگزار شد.

در ابتدای نشست خانم جوادی (کارشناس انجمن های علمی) به بیان توضیحات مبسوط در مورد شاخص های ارزیابی فعالیت های انجمن ها در جشنواره ملی حرکت پرداختند و سپس اقای قنبری (کارشناسان نشریات) به توضیح چگونگی دریافت مجوز برای نشریه انجمن،شاخص های ارزیابی نشریات انجمن ها در مسابقات ملی و دانشگاهی پرداختند.

در ادامه اقای دکتر الهامی ضمن توضیح فعالیت های انجام شده این انجمن به بیان برنامه های اتی این انجمن پرداختند و خانم دکتر راه نجات با بیان توضیحاتی مسیرهای فعالیت بیشتر را برای دانشجویان این انجمن مطرح کردند و در ادامه به پرسش های مطرح شده پاسخ دادند.دکتر راه نجات با بیان اهمیت روابط رو به گسترش ایران و چین و وجود مرکز مطالعات چین شناسی در دانشگاه علامه طباطبایی که تنها مرکز چین شناسی در خاورمیانه می باشد،گسترش فعالیت های این انجمن را امری مهم دانستند و همکاری های میان انجمنی را پتانسیل مهم انجمن زبان چینی دانستند.