هجدهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز 23 اذر با "انجمن زبان آلمانی" به صورت برخط برگزار شد

۳۰ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۷۷۱ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر فرانک هاشمی (استاد مشاور)،اسما مرادی (دبیر انجمن) و اعضای شورای مرکزی انجمن(زهرا اسفیدانی،فاطمه زهرا صداقتی،ضحی بهمنی،شیدا ماژکو) برگزار شد.

در ابتدای نشست خانم دکتر هاشمی ضمن بیان این مطلب که انجمن علمی زبان آلمانی یک گروه جدید است و فعالان ان از مقطع کارشناسی هستند،به بیان مشکلات این انجمن در ادامه راه پرداختند و پیشنهاد ایجاد سایت و مجله انلاین را برای انجمن علمی زبان المانی مطرح کردند.

اعضای شورای مرکزی و دبیر انجمن خانم نیز با بیان پرسش هایی در خصوص فعالیت های انجمن پرداختند و خانم دکتر راه نجات با توضیحات مبسوط سعی در رفع ابهامات و پاسخ به پرسش های تلاش کردند مسیر روشنی را برای ادامه فعالیت های این انجمن مشخص سازند.توضیحات کارشناسان معاونت فرهنگی در خصوص جشنواره ملی حرکت و شاخص های ارزیابی نشریات دانشجویی بخشی دیگر از سوالات اعضای انجمن علمی را برطرف ساخت.خانم دکتر راه نجات با بیان حیطه حمایت های معاونت فرهنگی از انجمن های علمی امید حمایت های گسترده از انجمن های علمی را به انجمن علمی زبان المانی دادند.