نوزدهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز 23 اذر با "انجمن تکنولوژی آموزشی" به صورت برخط برگزار شد.

۳۰ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۷۷۲ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر حمید رضا مقامی (استاد مشاور)،مریم رجبیان (دبیر انجمن) و اعضای شورای مرکزی انجمن(صلاح اسمعیلی،فاطمه اسدی،ریحانه ریوندی،زهرا ایزدانی) برگزار شد.

در ابتدای این نشست کارشناسان معاونت فرهنگی توضیحاتی پیرامون شاخص های جشنواره ملی حرکت و جشنواره های داوری نشریات مطرح کردند.سپس دکتر مقامی به تشریح فعالیت های این انجمن پرداختند.این انجمن صاحب نشریه فن اوری اموزشی است که تنها مجله انجمن های علمی است که در سایت دانشکده معرفی شده است و 11 نسخه قبلی ان داخل سایت دانشکده در دسترس می باشد.مهمترین ویژگی این مجله ان است که مقالات ان توسط دانشجویان ارشد و دکتری نوشته می شود.

در ادامه نشست دکتر راه نجات به سوالات دانشجویان پاسخ دادند و اظهار امیدواری کردند که فعالیت های این انجمن بیش از گذشته باشد و با حمایت هایی که از مجله صورت می گیرد این مجله بتواند امتیاز بالاتری در جشنواره های مطبوعات کسب کند.