۰۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۸۴۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها نشریات
به همت خانه نشریات دانشگاهی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی نشست توجیهی آموزشی آشنایی با نحوه ارسال آثار و نشریات به جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 12 به منظور آشنایی با دستورالعمل جشنواره و نحوه ارسال الکترونیکی در سامانه یکشنبه 7 دی ماه 1399 ساعت 16 تا 18 ویژه همه فعالان نشریات دانشجویی اعم از نویسندگان، اعضای هیئت تحریریه، مدیران مسئول، سردبیران و صاحبان امتیاز برگزار می شود.

به همت خانه نشریات دانشگاهی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی نشست توجیهی آموزشی آشنایی با نحوه ارسال آثار و نشریات به جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 12 به منظور آشنایی با دستورالعمل جشنواره و نحوه ارسال الکترونیکی در سامانه یکشنبه 7 دی ماه 1399 ساعت 16 تا 18 ویژه همه فعالان نشریات دانشجویی اعم از نویسندگان، اعضای هیئت تحریریه، مدیران مسئول، سردبیران و صاحبان امتیاز برگزار می شود.

هر صاحب اثر یا نشریه می‌تواند در رسته‎‌های مختلف جشنواره، حداکثر ۳ اثر خود را که در بازه زمانی ۱ دی ۱۳۹۷ تا ۳۰ دی ۱۳۹۹ در نشریات منتشر شده است ارسال نماید.

لینک شرکت در کارگاه: