نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن اسلامی دانشجویان حکمت در روز 1 دی به صورت برخط برگزار شد.

۰۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۸۵۱ اخبار فرهنگی تشکل ها
این جلسه که با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،زهرا زارعی(کارشناس تشکل های اسلامی)، امیرحسین عابدی (دبیر انجمن) و اعضای شورای مرکزی( محمدمهدی مزینانی،فاطمه زمانی،زینب فرحزادی، معصومه بدوی، مبینا لشگر) برگزار شد زمینه ارتباط مستقیم مدیر فرهنگی را با انجمن اسلامی دانشجویان حکمت فراهم ساخت.
نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن اسلامی دانشجویان حکمت  در روز 1 دی به صورت برخط برگزار شد.

در ابتدای نشست، آقای عابدی با بیان این مساله که  با توجه به تازه تاسیس بودن این تشکل و مصادف شدن با بحران کرونا، درخواست در اختیار قرار دادن فضا و تجهیزات مورد نیاز جهت انجام فعالیت را داشتند. دیگر اعضای انجمن درخصوص اهداف  و دغدغه های انجمن در خصوص نشریه و ارتباط آن با مسائل روز صحبت کردند. از دیگر دغدغه های اعضای انجمن نحوه ارتباط با دانشجویان  و برگزاری دوره های آموزشی جهت جذب عضو در این تشکل بود.

در ادامه خانم دکتر راه نجات ضمن ابراز خشنودی از حضور در جمع دانشجویان انجمن، خواستار انجام فعالیت  ها بصورت مدون و قانونی شدند و به دانشجویان پیشنهاد استفاده از فضاهای مجازی فراهم شده توسط معاونت و فرهنگی و اجتماعی را دادند. /