سومین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی - اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با تشکل های اسلامی، روز شنبه ۱5آذر ، با "بسیج دانشجویی"برگزار شد

۰۷ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۸۸۳ اخبار فرهنگی تشکل ها
این نشست با حضور دکتر میترا راه‌نجات (مدیر فرهنگی دانشگاه)، یوسف اسکندری (معاون مدیر فرهنگی دانشگاه و مسئول دبیرخانه هیات نظارت دانشگاه)، زهرا زارعی (کارشناس تشکل های اسلامی) و اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی(حسن صداقتی فرجود، رضا قربانی، علیرضا کاظمی، علی کریمی،پرهام مداح، میثم بالزده،سهیل حجتی، امین حیدرلو و آقایان عباسی، یوسفی، مردانی، رحمتی و ایرانی) به صورت برخط برگزار شد.

در ابتدای نشست، اقای صداقتی  (مسئول بسیج دانشجویی)  از برگزاری چنین جلساتی با مسئولین جهت بیان دغدغه های دانشجویان تشکر کرد.در ادامه  اعضای شورای مرکزی بسیج به بیان مسائل و مشکلات پرداختند. و خواستار در اختیار قرار دادن تجهیزات و امکانات برای پیشبرد هرچه بهتر فعالیت ها شدند..

در ادامه نشست اقای اسکندری ضمن گرامیداشت روزدانشجو، وظیفه دانشجو را مطالبه گری و پیگیری این مطالبات دانستند و از دانشجویان بابت طرح مسائل و مشکلات تشکر کرده و گفتند دانشگاه باید جهت پیشبرد بهتر کارها از  تشکل ها حمایت کند. همچنین ایشان ذکر کردند نگاه دانشگاه به بسیج به عنوان یک نهاد انقلابی در دل دانشگاه بوده است  و تلاش دانشگاه بر حمایت و پشتیبانی از فعالیت های بسیج دانشجویی بوده است.

در انتهای نشست،خانم دکتر راه نجات،مدیر فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی، تصریح کردند جهت پیگیری نیازها و تجهیزات مورد نیاز، درخواست های مورد نظر جهت تامین وسایل مورد نیاز به صورت مکتوب به ایشان داده شود تا بتوانند با پیگیری مستمر این امکانات را در اختیار دانشجویان قرار دهند.