تقدیر و اهداء جوایز برندگان مسابقه عکس خاطره (ویژه دانشجویان) در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی

با پایان یافتن مهلت شرکت در مسابقه عکس خاطره، ضمن داوری آثار از بین 80 عکس ارسالی دانشجویان برندگان بخش دانشجویی معرفی شدند. سرکار خانم مریم جلیلی نفر اول، سرکار خانم فاطمه غریب نفر دوم و سرکار خانم ماندانا سجادی به عنوان سه نفر برتر در این مسابقه معرفی شده اند.

با پایان یافتن مهلت شرکت در مسابقه عکس خاطره،  ضمن داوری آثار از بین 80 عکس ارسالی دانشجویان برندگان بخش دانشجویی معرفی شدند. سرکار خانم مریم جلیلی نفر اول، سرکار خانم فاطمه غریب نفر دوم و سرکار خانم ماندانا سجادی به عنوان سه نفر برتر در این مسابقه معرفی شده اند.

دکتر میترا راه نجات ضمن تشکر از استقبال دانشجویان، به بیان این نکته پرداختند که آثار دریافتی در قالب کتاب عکس الکترونیکی به همین عنوان در معاونت فرهنگی و اجتماعی منتشر خواهد شد. همچنین به نفرات برتر لوح تقدیرو جوایز از طرف معاونت فرهنگی و اجتماعی اهداء گردید.