مباحثه علمی با عنوان Ask Anything "هر سوالی داری بپرس"

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۰۴۶ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
به همت انجمن علمی- دانشجویی تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی تهران با همکاری گروه مهارت های آکادمیک مباحثه علمی با عنوان Ask Anything "هر سوالی داری بپرس" پرسش و پاسخ در راستای مسائل و موضوعات مختلف در زمینه مقاله نویسی، رزومه نویسی، انگیزه نامه نویسی، شرایط فرصت مطالعاتی، شرایط ادامه تحصیل خارج از کشور، مصاحبه برای پذیرش موقعیت های شغلی و غیره با تدریس دکتر امید نوروزی (عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه واخنینگن هلند) ۲۵ دی 1399 ساعت: ۱۸ الی ۲۰ برگزار می شود.
مباحثه علمی با عنوان Ask Anything "هر سوالی داری بپرس"

به همت انجمن علمی- دانشجویی تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی تهران با همکاری گروه مهارت های آکادمیک مباحثه علمی با عنوان Ask Anything "هر سوالی داری بپرس" پرسش و پاسخ در راستای مسائل و موضوعات مختلف در زمینه مقاله نویسی، رزومه نویسی، انگیزه نامه نویسی، شرایط فرصت مطالعاتی، شرایط ادامه تحصیل خارج از  کشور، مصاحبه برای پذیرش موقعیت های شغلی و غیره با تدریس دکتر امید نوروزی (عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه واخنینگن هلند) ۲۵ دی 1399 ساعت: ۱۸ الی ۲۰ برگزار می شود.

لینک ورود به مباحثه

برای شرکت در مباحثه از قسمت مهمان وارد شوید.‌‌