سی و نهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز6 دی ماه با "انجمن علمی مطالعات فرهنگی" به صورت برخط برگزار شد.

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۰۴۷ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر نهال نفیسی(استاد مشاور)،میلاد افلاکی (دبیر انجمن) و اعضای شورای انجمن(فاطمه اخوان،راضیه بیضایی،مهدی جنگی،فاطمه حاجی حیدری،منیژه توکلی) برگزار شد.
سی و نهمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز6  دی ماه با "انجمن علمی مطالعات فرهنگی" به صورت برخط برگزار شد.

در ابتدای نشست با توضیحات کارشناسان معاونت فرهنگی، دانشجویان این انجمن با شاخص های ارزیابی و داوری جشنواره حرکت و حمایت های معاونت فرهنگی از نشریات دانشجویی و چگونگی ارزیابی انها آشنا شدند. در ادامه نشست دبیر انجمن به توضیح کارهای انجام شده در این انجمن پرداختند و به برگزاری مدرسه تابستانی توسط این انجمن اشاره کردند.

در انتهای این نشست،خانم دکتر راه نجات با پاسخ به سوالات دانشجویان و بیان امکانات معاونت فرهنگی در حمایت از انجمن های علمی، اظهار امیدواری کردند که این انجمن با پویایی بیشتر به فعالیت خود ادامه دهد.