چهلمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز7 دی ماه با "انجمن علمی علوم قران و حدیث" به صورت برخط برگزار شد.

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۰۴۸ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر روح الله محمد علی نژاد عمران(استاد مشاور)،مهدی اسماعیلی(دبیر انجمن) و اعضای شورای انجمن(مژگان خساره،مریم نجاریان،محمد امین نجفی،مهدیه بستانی، علیرضا ایمانی،یوسف علی سلیمان زاده،محمد حسین زرنوشه فرهانی) برگزار شد.
چهلمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز7 دی ماه با "انجمن علمی علوم قران و  حدیث" به صورت برخط برگزار شد.

در ابتدای نشست با توضیحات کارشناسان معاونت فرهنگی، دانشجویان این انجمن با شاخص های ارزیابی و داوری جشنواره حرکت و حمایت های معاونت فرهنگی از نشریات دانشجویی و چگونگی ارزیابی انها آشنا شدند. در ادامه نشست دکتر علی نژاد ضمن قدردانی از برگزاری این جلسه به توضیح فعالیت های انجمن پرداختند و اقای اسماعیلی به توضیح علاقه انجمن در زمینه بازنشر مجله تسبیح پرداختند.

خانم دکتر راه نجات نیز در ادامه نشست به سوالات دانشجویان پاسخ دادند و به توضیح امکانات معاونت فرهنگی در زمینه حمایت از انجمن های علمی پرداختند و اظهار امیدواری کردند تعاملات این انجمن با سایر انجمن ها تقویت شود.