چهل و یکمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز7 دی ماه با "انجمن علمی مدیریت بازرگانی" به صورت برخط برگزار شد.

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۰۶۵ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر محمد صالح ترکستانی(استاد مشاور)،محمد صادق نکویی(دبیر انجمن) و اعضای شورای انجمن(یونس جوان دلوئی،امیر عباس عزیزی،علیرضا کریمی،مریم غوث) برگزار شد.

در ابتدای نشست با توضیحات کارشناسان معاونت فرهنگی، دانشجویان این انجمن با شاخص های ارزیابی و داوری جشنواره حرکت و حمایت های معاونت فرهنگی از نشریات دانشجویی و چگونگی ارزیابی انها آشنا شدند. در ادامه نشست اقای دکتر ترکستانی با اشاره به این مطلب که با تلاش دانشجویان خوب،این انجمن در سال گذشته  انجمن شایسته تقدیر شده است بر این مطلب تاکید داشتند که انجمن به دنبال استفاده از فرصت ها است و علاقمند به پیگیری بحث های میان رشته ایی می باشد.

دبیر انجمن نیز ضمن تشریح فعالیت هابه طرح مشکلات اجرایی فعالیت های انجمن پرداخت و به این مساله اشاره کردند که این انجمن بعد از 2 سال وقفه فعال شده است و انگیزه بسیار برای پویایی این انجمن وجود دارد.

در انتهای نشست خانم دکتر راه نجات ضمن پاسخ به سوالات دانشجویان به تشریح امکانات معاونت فرهنگی در حمایت از انجمن ها پرداختند و اظهار امیدواری کردند این انجمن با تجدید چاپ مجله " نبض مدیریت"از فرصت نشر مطالب علمی به واسطه این نشریه استفاده کنند.