چهل و دومین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز8 دی ماه با "انجمن علمی راهنمایی و مشاوره" به صورت برخط برگزار شد.

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۰۶۶ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر معصومه اسماعیلی(استاد مشاور)،امیر محمد اسماعیل نواز (دبیر انجمن) و اعضای شورای انجمن(مریم رستمی،انسیه علی بابایی،شمیم دهدار،نفیسه محققی،پانیذ گل مهدی آبادی) برگزار شد.

در ابتدای نشست با توضیحات کارشناسان معاونت فرهنگی، دانشجویان این انجمن با شاخص های ارزیابی و داوری جشنواره حرکت و حمایت های معاونت فرهنگی از نشریات دانشجویی و چگونگی ارزیابی انها آشنا شدند.شایان ذکر است که این انجمن نشریه پیام همدلی را در 39 شماره و نشریه اشتغال را در 3 شماره منتشر ساخته است.

در ادامه نشست اقای اسماعیل نواز ضمن تشریح مشکلات ناشی از بحران کرونا برای فعالیت های این انجمن به ارایه لیست برنامه های اتی انجمن پرداختند.

در انتهای نشست خانم دکتر راه نجات با پاسخ به سوالات دانشجویان به تشریح امکانات معاونت فرهنگی در حمایت از انجمن ها پرداختند و اظهار امیدواری کردند که با توجه به امکانات تهیه شده برای توسعه فعالیت های انجمن ها،این انجمن بتواند پویاتر از قبل به فعالیت بپردازد.