چهل و پنجمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز15 دی ماه با "انجمن علمی اقتصاد " به صورت برخط برگزار شد.

۲۷ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۱۰۶ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر مهنوش عبد الله میلانی(استاد مشاور)،فهیم مطوری (دبیر انجمن) و اعضای شورای انجمن(زهرا عبدالمحمدی،آناهیتا حسینی،دریا ریاحی،شبنم رحیم طرقی) برگزار شد.

در ابتدای نشست با توضیحات کارشناسان معاونت فرهنگی، دانشجویان این انجمن با شاخص های ارزیابی و داوری جشنواره حرکت و حمایت های معاونت فرهنگی از نشریات دانشجویی و چگونگی ارزیابی انها آشنا شدند.سپس خانم دکتر میلانی با اشاره به این مساله که دانشجویان حدود یک سال است که از دانشگاه دور هستند،اظهار داشتند که داشتن یک صفحه اختصاصی در سایت دانشکده متعلق به انجمن های علمی این دانشکده حائز اهمیت است.

خانم عبدالحمیدی با اشاره به ظرفیت های علمی انجمن به برنامه های پیش روی پرداختند.و اقای مطوری به عنوان دبیر انجمن به طرح دغدغه های این انجمن پرداختند.در ادامه خانم ها حسینی و ریاحی نیز به طرح موانع پیش روی کار انجمن اقتصاد پرداختند.

در انتهای نشست خانم دکتر راه نجات با پاسخ به پرسش تک تک دانشجویان و بیان امکانات معاونت فرهنگی در حمایت از انجمن های علمی تلاش کردند تا زمینه مساعد شکل گرفته برای فعالیت انجمن های علمی را تشریح کنند و چشم انداز روشن و نوید بخشی برای فعالیت علمی انجمن اقتصاد را ترسیم کنند.