چهل و ششمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز16 دی ماه با "انجمن علمی حقوق ارتباطات" به صورت برخط برگزار شد.

۲۷ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۱۰۷ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)، محمد رحمان سالاری (دبیر انجمن) و اعضای شورای انجمن(محمد املایی،محمد عباسی،علیرضا دلیخون،مائده محتشم نژاد) برگزار شد.در ابتدای نشست با توضیحات کارشناسان معاونت فرهنگی، دانشجویان این انجمن با شاخص های ارزیابی و داوری جشنواره حرکت و حمایت های معاونت فرهنگی از نشریات دانشجویی و چگونگی ارزیابی انها آشنا شدند.

در ادامه نشست اقای سالاری با اشاره به این که انجمن مدت ها غیر فعال بود به تشریح فعالیت های انجمن پرداختند و با ذکر این نکته که فعالیت ها در دوران کرونایی با رکود مواجه شده است به مساله علاقه این انجمن به داشتن نشریه تخصصی اشاره کردند.

در انتهای نشست خانم دکتر راه نجات با تشریح امکانات معاونت فرهنگی در حمایت از انجمن های علمی به سوالات دانشجویان پاسخ دادند و اظهار امیدواری کردند که این انجمن بیش از گذشته فعال باشد.