چهل و هفتمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز21 دی ماه با "انجمن علمی مترجمی زبان انگلیسی" به صورت برخط برگزار شد.

۲۷ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۱۰۸ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی)،دکتر مزدک بلوری(استاد مشاور) فاطمه خاوری (دبیر انجمن) و اعضای شورای انجمن(پوریا عرب،رضا فعال،علی عبادی،شبنم آریا،ریحانه اکبری،امین محمود آروند) برگزار شد.در ابتدای نشست با توضیحات کارشناسان معاونت فرهنگی، دانشجویان این انجمن با شاخص های ارزیابی و داوری جشنواره حرکت و حمایت های معاونت فرهنگی از نشریات دانشجویی و چگونگی ارزیابی انها آشنا شدند.

در ادامه نشست دکتر بلوری ضمن بیان علاقه دانشجویان به داشتن مجله تخصصی و نیز علاقه به چاپ کتاب به بیان فعالیت هایی که انجمن می تواند داشته باشد پرداختند.سپس دانشجویان به طرح دیدگاه ها،سوالات و انتقادات خود پرداختند و خانم دکتر راه نجات با پاسخ به سوالات دانشجویان،به تشریح امکانات معاونت فرهنگی در حمایت از انجمن های علمی پرداختند و اظهار امیدواری کردند که این انجمن بتواند فعال تر از قبل به راه خود ادامه دهد.