چهل و هشتمین نشست صمیمانه معاونت فرهنگی با انجمن های علمی دانشگاه ،در روز22 دی ماه با "انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی" به صورت برخط برگزار شد.

۲۷ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۱۰۹ اخبار فرهنگی انجمن ها
این جلسه با حضور دکتر میترا راه نجات(مدیر فرهنگی) و اعضای انجمن زبان وادبیات فارسی برگزار شد.لازم به ذکر است که پیش تر، در تاریخ 29 اذر ماه اولین جلسه با این انجمن برگزار شده بود و هدف جلسه مجدد بررسی تقاضاها و برنامه های انجمن به درخواست دانشجویان این انجمن بوده است.

در این جلسه هر کدام از اعضای انجمن به تشریح برنامه هایی که مدنظر دارند پرداختند و خانم دکتر راه نجات نیز با پاسخ به سوالات دانشجویان قول مساعد حمایت معاونت فرهنگی از اقدامات دانشجویان را دادند.