نشست اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی با رئیس دانشگاه علامه طباطبائی

۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۲۴۹ اخبار فرهنگی انجمن ها
ظهر امروز سه شنبه 14 بهمن 1399 همزمان با ولادت حضرت زهرا(س) و روز مادر نشست اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی با رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.
نشست اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی با رئیس دانشگاه علامه طباطبائی

نشست اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی با رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ظهر امروز سه شنبه 14 بهمن 1399 همزمان با ولادت حضرت زهرا(س) و روز مادر در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.

گفتنی است در این نشست که بصورت حضوری و مجازی برگزار شد اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه بصورت گفت و شنود به طرح مباحث پیرامون انجمن های علمی دانشجویی در حضور دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر وحیدشالچی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دکتر میترا راه نجات مدیر فرهنگی دانشگاه پرداختند.