نهال دوستی دانشگاهیان ایران و افغانستان در دانشگاه علامه طباطبائی غرس شد
مراسم غرس نهال دوستی دانشگاهیان ایران و افغانستان با حضور سفیر افغانستان در ایران، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جمعی از مسئولان، استادان و دانشجویان انجمن های علمی دانشکده های مدیریت و حسابداری و آمار و ریاضی در محل پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
عبدالغفور لیوال، سفیر افغانستان در ایران، در حاشیه این مراسم گفت: کشور ایران و افغانستان جغرافیای خشک و کم بارانی دارند، امیدوارم به بهانه جشن نوروز و جشن بهاران گفتمانی برای سبز ساختن، حفظ و تغییر مثبت در اکوسیستم این منطقه به وجود بیاید.
با حضور سفیر افغانستان در ایران: نهال دوستی دانشگاهیان ایران و افغانستان در دانشگاه علامه طباطبائی غرس شد
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، مراسم غرس نهال دوستی دانشگاهیان ایران و افغانستان با حضور سفیر افغانستان در ایران، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جمعی از مسئولان، استادان و دانشجویان انجمن های علمی دانشکده های مدیریت و حسابداری و آمار و ریاضی در محل پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
عبدالغفور لیوال، سفیر افغانستان در ایران، در حاشیه این مراسم گفت: کشور ایران و افغانستان جغرافیای خشک و کم بارانی دارند، امیدوارم به بهانه جشن نوروز و جشن بهاران گفتمانی برای سبز ساختن، حفظ و تغییر مثبت در اکوسیستم این منطقه به وجود بیاید.
وی افزود: وقتی می گوییم در حوزه تمدنی نوروز زندگی می کنیم، نوروز ما را به یاد بهار می اندازد و بهار سرسبزی و شادابی است، به همین دلیل اگر گفتمانی ایجاد شود که منطقه چگونه می تواند سبز شود و در اثر این سرسبزی، اقلیم تغییر کند، شاید این دو کشور صاحب بارندگی بیشتر شوند و منطقه از وضعیت بیایانی و خشک خارج شود.
لیوال با ارزشمند خواندن کاشت نهال، ادامه داد: هنگامی یک نهال را به شیوه نمادین غرس می کنیم دو نوع تعهد برای ما به وجود می آورد، اول سرسبز ساختن و دوم حفاظت از سرسبزی. نشاندن نهال، خود یک ارزش است ولی ارزش بزرگتر، حفظ و نگهداشت نهال ها به منظور سرسبزی منطقه است.
سفیر افغانستان در ایران در خصوص نقش دانشگاه ها در تغییر اقلیم منطقه گفت: دانشگاه ها از لحاظ فکری و مادی می توانند در این زمینه کارگشا باشند. از لحاظ فکری به این دلیل که رهبری فکری جوامع از دانشگاه ها انجام می شود، باید مردم را متوجه اهمیت سبز بودن اقلیم سازند. از لحاظ مادی نیز با توجه به اینکه دانشگاه ها در شهرهای بزرگ شاید یکی از نهادهایی باشند که بیشترین زمین را در اختیار دارند باید سرسبز باشند. اگر محیط دانشگاه ها سرسبز باشد نشان دهنده این است که سرسبزی و حفظ محیط زیست بسیار با اهمیت و ارزشمند است و مردم متوجه این اهمیت و ارزش می شوند و تلاش می کنند که محیط زیست و اقلیم ها سبز شوند.
نظر شما :