گاهنامه علمی دانشجویی "لوکئوم" منتشر شد

۰۱ تیر ۱۴۰۰ | ۰۰:۰۳ کد : ۱۵۱۲۹ نشریات
دومین شماره گاهنامه علمی دانشجویی "لوکئوم" به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی برنامه ریزی اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شد.
گاهنامه علمی دانشجویی "لوکئوم" منتشر شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی دومین شماره گاهنامه علمی دانشجویی "لوکئوم" به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی برنامه ریزی اجتماعی منتشر شد.

در این شماره ازگاهنامه عناوینی همچون، مردم شناسی در ایران، تحول ساختار کالبدی تهران در سده ۱۴۰۰-۱۳۰۰، ایرانیزاسیون، صدسال دیپلماسی، چند هزاره روابط کهن، گفت و گو درباره روابط ایران با آمریکا و افغانستان، ادبیات در قرن اخیر، مصاحبه با آصف بیات در رابطه با جنبش های اجتماعی، مارکسیسم و اندیشمندان مشروطیت در ایران، معرفی و بررسی کتاب"سیاست های خیابانی" و معرفی پادکست نوشته شده است.

مدیر مسئول این گاهنامه:مشیانه شعبانی ورکی، سردبیر:فاطمه عابدین زاده، ویراستار:فاطمه عابدین زاده، انتخاب تصاویر:آرش قدوسی، مشیانه شعبانی ورکی و فاطمه عابدین زاده است.همچنین دکتر بهروز رستاخیز، دکتر وحید شالی امینی، برنا حدیقی، علیرضا قلعه نوعی، دکتر روح الله اسلامی، سید مجید حسینی، نوید طالبی، آرش قدوسی مقدم و انجمن علمی جامعه شناسی دانشگاه تهران در تهیه مطالب با این گاهنامه همکاری کردند.

برای مشاهده این گاهنامه  اینجا را کلیک نمایید

علاقه مندان می توانند از طریق Atu_social_planning@atu.ac.ir با انجمن علمی دانشجویی برنامه ریزی اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در ارتباط باشند.