فصلنامه علمی دانشجویی "اکوپریمیوم" منتشر شد

۰۱ تیر ۱۴۰۰ | ۰۰:۰۵ کد : ۱۵۱۳۰ نشریات
فصلنامه علمی دانشجویی "اکوپریمیوم" منتشر شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی نخستین شماره دوره جدید فصلنامه علمی دانشجویی "اکوپریمیوم" به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شد.

محور کلی این فصلنامه، بیمه‌های اتومبیل است وعناوینی همچون، پلتفرم "تسویه"؛ راه حلی برای کاهش هزینه های رسیدگی به خسارت های بیمه اتومبیل؛ در مسیر رشدی نو؟، پیامدهای عدم اعمال فرانشیز در خسارت های جانی شخص ثالث، آثار پاندمی کرونا بر بیمه های اتومبیل، پیوند فناوری اطلاعات و صنعت بیمه، تبدیل صنعت بیمه به اکوسیستمی با رابط برنامه نویسی نرم افزار باز، معرفی موسسه آموزش عالی بیمه اکو، مطالعه سیستم های کنترلی و قوانین جدید نظارتی در شرکت های بیمه برای جلوگیری از تخلفات و پرداخت خسارت های غیر واقعی، حرکت بدون بیمه نامه ممنوع، بررسی جنبه های حقوقی اعمال خرابکارانه در بیمه بدنه اتومبیل، پیشنهاداتی در خصوص راننده محور شدن بیمه شخص ثالث و اخبار و تازه های بیمه به رشته تحریر درآمده است.

مدیر مسئول فصلنامه: سعید ناصری، شورای سردبیری: سعید ناصری، امیرحسین پارسا و فاطمه ولی پور، مشاور شورای سردبیری: سپهر اسکندری و هیات تحریه فصلنامه: ثزیا قیدر، شیوا ناصرآبادی، فاطمه مزدارانی، یاسمن لگزیان، دیبا پارسا، حنانه ناصری امین، سعید ناصری، سپهر اسکندری، امیرحسین پارسا و فاطمه ولی پور هستند.

بخش های مختلف این فصلنامه در اینجا قابل مشاهده است.

علاقه مندان می توانند برای اطلاع از فعالیت های انجمن علمی دانشجویی بیمه اکو به آدرس instageram:@atu.eco.sciمراجعه کنند.