فصلنامه "سکوی سبز" منتشر شد

۰۱ تیر ۱۴۰۰ | ۰۰:۰۷ کد : ۱۵۱۳۲ نشریات
ششمین شماره از فصلنامه علمی دانشجویی "سکوی سبز" به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی اقتصاد انرژی و محیط زیست منتشر شد.
فصلنامه "سکوی سبز" منتشر شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، ششمین شماره از چهارمین سال انتشار فصلنامه علمی دانشجویی "سکوی سبز" به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی اقتصاد انرژی و محیط زیست منتشر شد.

در این فصلنامه با تاکید بر شعار تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، عناوینی چون، رانت نفت، دست اندازی برای بخش مولد اقتصاد،۱۴۰۰ سال استارتاپ های علوم انسانی است، تاثیر همه گیری کرونا بر تجارب بین الملل کشورها، روش های سرمایه گذاری و نگاه ویژه به بازار سرمایه، تاثیر قانون هدفمند سازی یارانه ا بر مصرف انرژی خانوار و اقتصاد خانوار شهر تهران، صلاحدید اقتصاد مقاومتی در راستای استفاده از نفت، آیا قانون هدفمندی یارانه ها با شکست مواجه شد؟، و حرف هایی با دخترم در اقتصاد به رشته تحریر درآمده است.

مدیر مسئول این فصلنامه: سیدرضا میرزابابایی، سردبیر: فاطمه خان احمدی، هیات تحریریه: لیلا جباری، رومینا حاج رضایی، فاطمه ونکی، فائزه فائقی، مهشاد عسگریان، سیاوش منجم و رادمهر طوسی و استاد مشاور: دکتر مرتضی خورسندی است.

برای دریافت فصلنامه "سکوی سبز"  اینجا را کلیک کنید.