دانشگاه علامه طباطبائی در نهمین جشنواره ملی رویش رتبه نخست را کسب کرد

۰۱ تیر ۱۴۰۰ | ۰۰:۳۵ کد : ۱۵۱۴۹ اخبار فرهنگی کانون ها
دانشگاه علامه طباطبائی در نهمین جشنواره ملی رویش با کسب ۱۳ رتبه برتر در بین دانشگاه های کشور، رتبه نخست را کسب کرد
دانشگاه علامه طباطبائی در نهمین جشنواره ملی رویش رتبه نخست را کسب کرد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، آئین اختتامیه نهمین جشنواره ملی رویش کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی و با حضور دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و دکتر علی ربیعی، سخنگوی دولت، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه، حجت الاسلام صادق اکبری اقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، محمدهادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وحید شالچی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی در این جشنواره با کسب ۱۳ عنوان برتر، رتبه نخست را در میان پنج هزار و ۳۸۵ کانون فعال دانشگاه های کشور کسب کردند.

اسامی برگزیدگان به شرح زیر است:

1. کسب مقام نخست کانون فیلم و عکس
  2. کسب مقام نخست کانون تئاتر
  3. کسب مقام نخست کانون صنایع دستی
  4. کسب مقام نخست کانون هلال احمر
  5. کسب مقام نخست کانون قرآن و عترت
  6. کسب مقام نخست کانون ایرانشهر
  7. کسب مقام نخست کانون خبر و رسانه
  8. کسب مقام نخست رشته حجم توسط زهرا ساعی
  9. کسب مقام نخست رشته مصنوعات چوبی توسط صبا محبی
  10. کسب مقام نخست رشته شعر نو توسط مهتاب همپایی
  11. کسب مقام نخست رشته آیینی و عاشورایی توسط علی اکبریان میمند
  12. کسب مقام نخست رشته رادیویی توسط فرهاد ریاضی
  13. کسب مقام نخست در بخش مسئولیت اجتماعی کانون هلال احمر

گفتنی است نهمین جشنواره ملی رویش ویژه دستاوردهای کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه های سراسر کشور از ۸ تا ۲۰ خردادماه با حضور ۸۶ دانشگاه و موسسه آموزش عالی به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد. تعداد پنج هزار و ۳۸۵ کانون با ثبت ۱۵ هزار و ۵۳۷ اثر در این جشنواه شرکت کردند.