مدرسه تابستانی حقوق کسب و کار برگزار می شود

۳۰ تیر ۱۴۰۰ | ۲۳:۳۰ کد : ۱۵۴۰۸ اطلاعیه ها انجمن ها
مدرسه تابستانی حقوق کسب و کار (اولین دوره مدرسه تابستانی حقوق در تاریخ دانشکده حقوق دانشگاه علّامه طباطبائی) با حضور استادان ممتاز دانشکده حقوق دانشگاه علّامه طباطبائی به همت انجمن علمی دانشجویی حقوق با همکاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علّامه طباطبائی برگزار می‌ شود.
مدرسه تابستانی حقوق کسب و کار برگزار می شود

1. حقوق قراردادهای اداری:دکترمحمدرضا ویژه
۲. اصول قرارداد نویسی:دکتربدیع فتحی
۳. حقوق اسناد تجاری:دکترغلام نبی فیضی چکاب