دوماهنامه "مدارا" منتشر شد

۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۰:۴۳ کد : ۱۵۴۴۹ نشریات
چهارمین شماره از دوماهنامه "مدارا" به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی جامعه شناسی دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شد.
دوماهنامه "مدارا" منتشر شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، چهارمین شماره از دوماهنامه "مدارا" به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی جامعه شناسی دانشگاه علامه طباطبائی با محوریت مدرنیته و جهان مدرن منتشر شد.

در این شماره عنوان هایی همچون نگاهی به فرآیند شکل گیری زبان فارسی معیار و پرسمانی شدن زبان فارسی، حاکمیت توسعه نابرابر در جهان، پیامدهای جهانی مدرنیته، اقلیت و مدرنیته ایرانی، طبقه مدرن سرمایه داری، جامعه کلنگی و مدرنیته ناقص، مدرنیته و سیطره حوزه خصوصی و تتلو، بیلی آیلیش، سیکستی ناین و بعضی های دیگر را می خوانید.
مدیر مسئول  این دوماهنامه: سیده درسا موسوی، سردبیر: رضا صفربین، ویراستار: صبا آقاجانی، انتخاب تصاویر: سیده درسا موسوی و زینب بختیاری زاده هستند.
همچنین مصطفی احمدی، محمد پویاتبار، ساغر ثانی، وحید جدیدی، مهسا جورمند، پارسا حبیبی فرد، معین رضوانی، فاطمه طاهری، فاطمه مهتابی و سارا هاشمی در تهیه مطالب این شماره از دوماهنامه همکاری داشته اند.

برای دریافت دوماهنامه "مدارا" اینجا را کلیک نمایید.