۲۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۰ کد : ۱۵۴۹۰ اطلاعیه ها انجمن ها
کارگاه تخصصی برنامه ریزی در ارائه خدمات اجتماعی همراه با آموزش نرم افزارهای تخصصی این حوزه از سری دوم برنامه‌های «مدرسه تابستانه» انجمن علمى دانشجویى مدیریت خدمات اجتماعى با تدریس دکتر میترا عظیمی (عضو هیئت علمى گروه برنامه ریزی اجتماعى دانشگاه علامه طباطبایى) چهارشنبه ها ساعت ۱۶ الی ۱۸ به مدت ۵ جلسه ۲ ساعته برگزار می شود.

کارگاه تخصصی برنامه ریزی در ارائه خدمات اجتماعی همراه با آموزش نرم افزارهای تخصصی این حوزه از سری دوم برنامه‌های «مدرسه تابستانه» انجمن علمى دانشجویى مدیریت خدمات اجتماعى با تدریس  دکتر میترا عظیمی (عضو هیئت علمى گروه  برنامه ریزی اجتماعى دانشگاه علامه طباطبایى) چهارشنبه ها ساعت 16 الی 18 به مدت ۵ جلسه ۲ ساعته برگزار می شود.
اولین جلسه به دلیل همزمان شدن با «تاسوعای حسینی»، استثنائا روز شنبه مورخ ۳۰ مرداد ماه ساعت 18 الی 20 برگزار می‌گردد.
حضور در این دوره رایگان است   و در پایانن گواهی معتبر از دانشگاه علامه طباطبایی اعطا می شود.
جهت شرکت در دوره و دریافت لینک ورود از طریق پیام در واتساپ انجمن علمی مدیریت خدمات اجتماعی با شماره 09045420153 تماس حاصل نمایید.