دومین رویداد رادمان با موضوع کارآفرینی بانوان برگزار شد
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر امیر عسگری ضمن اشاره به هدف اصلی رادمان که متمرکز بر کارآفرینی اجتماعی است، به ارایهی توضیحاتی مقدماتی در مورد سرفصلها، مدرسان و سازوکارهای رویداد، به چیستی و کارکرد زیست بوم کسبوکاری ایران پرداخت.
وی نخست به صورت ریشهای اکوسیستم را تعریف و سپس با بیان منظور خود از اکوسیستم کارآفرینی، به معرفی اجزای آن اعم از مکانیزمهای پشتیبانی، بودجه و امور مالی، سرمایه انسانی، نیروی کار موجود، آآوزش و پرورش، چارچوب مقرراتی و زیرساخت، فرهنگ و بازار پرداخته و جزییات هر یک از این اجزا را شرح داد.
این استاد دانشگاه علامه طباطبایی، تاریخچهای از بزرگترین و معروفترین زیستبوم کارآفرینی یعنی اکوسیستم کارآفرینی« سیلیکن ولی» ارائه کرده و ضمن برشمردن ویژگیهای این اکوسیستم، بر اهمیت تجربه نسبت به ایده در ایجاد کسب کار تاکید کرد و گفت عمدتا کسبوکارهایی که با بهرهگیری از تجربهی ذاتی یکی از افراد گروه راهاندازی میشود، پایدارتر است؛ همچنین در رابطه با اجرای کسبوکار، آن دسته از کسبوکارهایی را که به صورت تیمی وارد عمل میشوند موفقتر ارزیابی کرد.
عسگری ادامه داد: برای موفق بودن و پایدار شدن یک اکوسیستم کسبوکار در ایران به 6 الی 7 سال زمان نیاز است و هر کسبوکاری در طول این مدت با چالشهایی چون تیمسازی، بازار توسعهی کسبوکار و... مواجه میشود.
وی در ادامهی رویداد، بحث توسعهی اقتصادی را مطرح کرده و با پرداختن به اکوسیستم کارآفرینی ایران که شامل معاونت علموفناوری، دانشگاهها، پارکهای علموفناوری و مراکز رشد، شتابدهندهها و صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر میشود، به تفصیل جزئیات هریک را بیان کرد.
این استاد دانشگاه علامه طباطبائی در انتهای رویداد نمودار چرخهی سرمایهگذاری در کسبوکارهای نوپا را به نمایش گذاشته و ضمن پاسخدهی به پرسشهای حاضران در رویداد، کتابهای” 24 گام تا راهاندازی کسبوکار” و” بوم و مدل کسبوکار” را برای مطالعهی بیشتر علاقهمندان معرفی کرد.
نظر شما :