سومین رویداد از سلسله رویداهای رادمان برگزار شد
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، خانم رضایی ضمن ارائهی توصیفی از جهان که پیشبینی ناپذیری، عدم قطعیت و ابهام ویژگیهای جداییناپذیر آن است گفت: چیزی که در جهان رخ میدهد لزوما از بایدها و آرمانها پیروی نمیکند!
وی با ارائهی آماری از مدیریت زنان در کار، که منتج از یک مطالعه 6 ساله در سطحی جهانی است بیان کرد: عواملی چون مسئولیت یک بانو، پیشفرض ذهنی تصمیمگیرندگان در مورد الویتدادن به مردان برای کار و مناصب مدیریتی و عوامل روانشناختی زنان از جمله عوامل بازدارندهی پیشرفت بانوان در سازمانهاست.
متخصص منابع انسانی و فرهنگ سازمانی، در جهت نمایاندن تفاوت رسالتهایی که افراد میتوانند عهدهدار شوند به اسطورههایی از قرآن کریم و شاهنامه اشاره کرده و مسیریابی شغلی زنان را از تفاوتهای فیزیولوژیکی زنان و مردان و اشتراکات روانی این دو با یکدیگر و نیز الگوهایی که جامعه در اختیار افراد قرار داده و آنها را شروط ارزشمندی تعریف میکند، متاثر دانست.
رضایی با بیان اینکه زن برای تثبیت موقعیت خود از حمایت کافی برخوردار نیست، عواملی چون فیزیولوژی جنسیتی، اخلاقیتر و ارتباطیتر بودن بانوان، قرار گرفتن کمتر ایشان در بازیهای سیاسی سازمانی و پیشفرض ذهنی تصمیمگیرندگان در رابطه با الویتدهی به مردان برای کار را از مهمترین موانع پشرفت کاری زنان برشمرده و راهکار برونرفت از این وضعیت را در خودشناسی و مسئولیتپذیری، توامندسازی خود، یافتن معنای زندگی، شناخت نقاط قوت و فرصتهای محیطی و تعریف چشماندازی از آینده برای خود معرفی کرد .
وی دقایق پایانی وبینار را به تشکر از عوامل برگزارکنندهی رویداد و معرفی فیلمها و کتابهایی در خصوص موضوع مورد بحث اختصاص داد .
نظر شما :