۲۵ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۸:۲۷ کد : ۱۵۶۹۸ اطلاعیه ها انجمن ها
گفتگو با رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰"تاریخ و زبان های باستانی"دانشگاه علامه طباطبایی به همت انجمن علمی دانشجویی تاریخ دانشگاه علامه طباطبایی و با حضور شایان ریحانی(کارشناس تاریخ از دانشگاه علامه طباطبایی) و احمدعلی شیخ(کارشناس تاریخ از دانشگاه علامه طباطبایی) جمعه ۱۴۰۰/۶/۲۶ ساعت ۱۷الی ۱۹ برگزار می کشود.

گفتگو با رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰"تاریخ و زبان های باستانی"دانشگاه علامه طباطبایی به همت انجمن علمی دانشجویی تاریخ دانشگاه علامه طباطبایی و با حضور شایان ریحانی(کارشناس تاریخ از دانشگاه علامه طباطبایی) و احمدعلی شیخ(کارشناس تاریخ از دانشگاه علامه طباطبایی) جمعه ۱۴۰۰/۶/۲۶ ساعت ۱۷الی ۱۹  برگزار می کشود.

لینک نشست(از طریق گزینه میهمان وارد شوید)

شرکت در این برنامه برای عموم آزاد است.