سلسله نشست های آموزشی موت کورت (تغییر و تحولات داوری در قانون سابق و جدید حمایت خانواده) برگزار می شود

۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۷ کد : ۱۵۷۱۲ اطلاعیه ها انجمن ها
سلسله نشست های آموزشی موت کورت (تغییر و تحولات داوری در قانون سابق و جدید حمایت خانواده) به همت اداره امور زنان سازمان منطقه آزاد کیش، موسسه حقوقی و داوری بین المللی عدالت ناصری کیش، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، انجمن علمی دانشجویی حقوق خانواده دانشگاه علامه طباطبائی و کانون ترویج داوری و میانجیگری(مردم نهاد) با سخنرانی دکتر حسن فدایی (مدیر آموزش کرسی حقوق بشر دانشگاه شهید بهشتی، عضو کانون وکلای دادگستری مرکز و نماینده HCLA لاهه-هلند) چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰ برگزار می شود.

سلسله نشست های آموزشی موت کورت (تغییر و تحولات داوری در قانون سابق و جدید حمایت خانواده) به همت اداره امور زنان سازمان منطقه آزاد کیش، موسسه حقوقی و داوری بین المللی عدالت ناصری کیش، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، انجمن علمی دانشجویی حقوق خانواده دانشگاه علامه طباطبائی و کانون ترویج داوری و میانجیگری(مردم نهاد) با سخنرانی دکتر حسن فدایی (مدیر آموزش کرسی حقوق بشر دانشگاه شهید بهشتی، عضو کانون وکلای دادگستری مرکز  و نماینده HCLA  لاهه-هلند) چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰ برگزار می شود.

لینک شرکت در نشست: