اولین یادنامۀ ملی- دانشجویی دفاع مقدس دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۲:۰۹ کد : ۱۵۷۵۶ اطلاعیه ها کانون ها
اولین یادنامۀ ملی- دانشجویی دفاع مقدس دانشگاه علامه طباطبائی به همت واحد کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری کانون تئاتر، کانون فیلم و عکس، کانون گویندگی و کانون موسیقی این دانشگاه برگزار می شود.
اولین یادنامۀ ملی- دانشجویی دفاع مقدس دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود

1-‌اهداف
1-‌-‌ بازخوانی ارزش‌های جنگ تحمیلی در بسترهای خلاق هنری
1-2- توجه به رویکرد و خوانش‌های امروزی از ادبیات مقاومت
1-3- تلاش برای به رسمیت‌شناختن صداهای تازه از واقعۀ جنگ با رویکرد صلح

2-‌بخش‌های یادنامه
-‌فیلم کوتاه
- موسیقی
- نمایشنامه‌خوانی
- پادکست

3-‌مشخصات آثار ارسالی
-‌فیلم کوتاه: آثار بین 5 تا 30 دقیقه بایستی تولید شده باشند.
- موسیقی: هیچ محدودیتی در قالب، گونه و زمان اثر وجود ندارد.
- پادکست: زمان فایل‌ها بایستی حداقل 5 و حداکثر 60 دقیقه باشد.
- نمایشنامه‌خوانی: زمان نمایشنامه‌خوانی بین 30 تا 90 دقیقه بایستی در نظر گرفته شود.

*‌همۀ آثار صوتی بایستی در فرمت MP3 و آثار تصویری در فرمت MP4 به دبیرخانه ارسال شوند. به ضمیمۀ همه آثار، در قالب یک فایل ورد، تمامی عوامل تولیدکنندۀ اثر همراه مشخصات فردی و تحصیلی پیوست شود. در کارهای گروهی، حداقل 50 درصد گروه بایستی، در حال حاضر مشغول به تحصیل در دانشگاه‌ها باشند.
*‌هر فرد، با حداکثر 2 اثر در هر بخش می‌تواند شرکت کند. محدودیتی برای حضور در بخش‌های جشنواره، وجود ندارد.
* جشنواره مختص دانشجویان فعلی تمام مراکز آموزش عالی کشور(دانشگاه‌های دولتی، آزاد و غیرانتفاعی) در همۀ مقاطع تحصیلی  است.

4-‌زمان‌بندی
-‌بازه دریافت آثار: 31 شهریور الی 30 مهر 1400
-‌برگزاری نشست‌و کارگاه‌های جنبی: 15 الی 30 مهر 1400
- داوری آثار بخش رقابتی: 1 تا 15 آبان 1400