شماره دوم فصلنامه علمی تخصصی عصر ارتباطات منتشر شد

۰۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۰ کد : ۱۵۸۰۱ اخبار فرهنگی نشریات
شماره دوم فصلنامه علمی تخصصی عصر ارتباطات انجمن علمی دانشجویی علوم ارتباطات اجتماعی با استاد مشاور دکتر محمد مهدی مولایی، مدیر مسئولی محدثه احمدیان و سردبیری رایحه رمضانی منتشر شد.
شماره دوم فصلنامه علمی تخصصی عصر ارتباطات منتشر شد

مقالاتی که در این شماره منتشر شده اند:
صنعت نشر و مسأله توسعه/ هدی رضوانی پور، سید هادی حسینی نژاد، سید محمد حسنی
شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر مدیریت ارتباط با مشتری در شرکت های تولید لوازم ورزشی/ محمدجواد کشاورز، فرناز مرادپور، سمیه عبادی، محسن زارعی
بررسی عوامل مؤثر بر کاهش مهمانی های خانوادگی(خویشاوندی) در زندگی امروزه شهری(مورد مطالعه:خانواده های شهر اسلام آباد غرب) / سجاد میرزایی، مریم فیضی، ادیب شریفی
بررسی نقش پارادایم ها در استراتژی تحقیق/ محمدجواد زمانی

برای دریافت دومین شماره از فصلنامه علمی تخصصی "عصر ارتباطات" اینجا را کلیک نمایید.

نریمان ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۰:۰۹
مگه در ساختار مجله استاد مشاور!!! داریم؟ بعیده از دانشگاه علامه به عنوان مهد روزنامه نگاری کشور این را ندونه