اولین همایش استکبارستیزی
برگزاری اولین همایش استکبارستیزی در دانشگاه علامه طباطبائی
اولین همایش استکبارستیزی با حضور پروفسور الکساندر آزادگان «استاد دانشگاه کالیفرنیا، پروفسور کلودیا موفا «استاد سابق دانشگاه ترمو ایتالیا و تقدیر از نادر طالبزاده کارشناس، مجری و کارگردان شناخته شده کشور توسط بسیج دانشگاه علامه طباطبائی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار شد. در این همایش که پدر شهید احمدیروشن نیز حضور داشتند، از خانوادههای شهید احمدیروشن و سرلشکر حسین همدانی نیز تجلیل شد.
اولین همایش استکبارستیزی در سالن شهید بهشتی این دانشکده برگزار شد، پروفسور کلودیا موفا «استاد سابق دانشگاه ترمو ایتالیا، مولف، محقق، کارشناس ارشد مسائل سیاسی» و پروفسور الکساندر آزادگان «استاد دانشگاه کالیفرنیا، سردبیر مسائل خاورمیانه و تحلیلگر ارشد تلویزیون تزارگراد روسیه» حضور داشتند.
در این همایش پروفسور الکساندر آزادگان، محقق و تحلیلگر ارشد مسائل خاورمیانه به نقش و وظیفه جنبش دانشجویی اشاره و تاکید کرد: دشمن اصلی ما صهیونیسم جهانی است.
وی افزود: بدانیم دشمن اصلی به معنای جامع، استکبار جهانی است و این تعارف نیست چرا که ذات نظام سرمایهداری استکبار است.
این تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی پرس تیوی اظهار کرد: استکبار درصدد است که به مردم و ارزشهای انقلابی صدمه بزند.
آزادگان تصریح کرد: نشان دادن استکبار و چهره واقعی آن نیاز به منطق و استدلال و بصیرتافزایی دارد.
محقق و تحلیلگر ارشد مسائل خاورمیانه گفت: برپایی چنین همایشهایی تداوم روحیه استکبارستیزی در بین آحاد جامعه است.
وی اظهار کرد: در این راه وحدت کلمه باید داشته باشیم و پیش از توجه به استکبار خارجی به استکبار درونی باید توجه کنیم.
آزادگان اظهار کرد: راهبرد استکبارستیزی در قالب چنین همایشهایی تبیین میشود و معنای واقعی استکبارستیزی را فارغ از احساسات آنی و هیجانی منتقل میکند.
به گزارش عطنا، طالبزاده که به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه سخن میگفت، افزود: از اینکه در جمع چنین دانشجویان و جوانانی حاضر شدهام بسیار خوشحال بوده و از آنها درس میگیرم.
هیچ وقت آرزو نکردم که به ایالات متحده برگردم
وی با بیان اینکه هیچ وقت آرزو نکردم که به ایالات متحده برگردم چون ایران را به رغم همه مشکلات آن یک کشور قوی میدانم، گفت: ایران کشوری دارای مشکلات فراوان است و هنوز اقتصاد آن اسلامی نیست و بخشی از این مشکلات نیز به رسانه برمیگردد.
طالبزاده با اشاره به اینکه در مقطع تاریخی حساسی قرار داریم، یادآور شد: انتخابات آمریکا یک دریچه برای تحولات بزرگ است و شرایطی ایجاد شده که به نظر من به نفع جبهه حق است.
وی با بیان اینکه منطقه در آستانه تحولات بزرگی قرار دارد، گفت: امیدوارم این پدیده یعنی آوردن کارشناسان از غرب به ایران که یکی از شیوههای جنگ نرم برای آشنایی مردم کشور با غرب است، ادامه پیدا کند.
این کارشناس رسانه تأکید کرد: ایران در موقعیت عجیبی قرار داشته و اعتبار و ارتقا پیدا کرده است که باید حواسمان بسیار جمع باشد و این ظرفیت را از دست ندهیم.
افشاگری رسانههای دروغگوی آمریکایی خود یک پدیده است
وی با بیان اینکه در چند ماه اخیر که مقالات رسانهها و روزنامههای آمریکایی را دنبال میکنم به مواردی برمیخورم که قبلاً نبوده است، گفت: مثلاً رسانههای آمریکایی که قبلا یک دست ضد ایران و بعد ضد روسیه شدند، الان ضد ترامپ هستند.
طالبزاده افزود: افشاگری رسانههای دروغگوی آمریکایی خود یک پدیده است. این رسانهها مطالب و گزارشهایی پخش میکنند که بسیار جالب است. مثلاً برخی از هواداران او اعلام کردند اگر ترامپ انتخاب نشود ما انقلاب میکنیم و یکی دیگر از آنها اعلام کرده بود، ۳۰ قبضه اسلحه داشته و هیچ ابایی در استفاده از آنها ندارد.
وی با اشاره به اینکه یکی از استادان دانشگاه که ۳۰ انتخابات گذشته آمریکا را پیشبینی کرده بود، گفته است که ترامپ پیروز انتخابات است، اذعان کرد: هماکنون در رسانهها حرفهای جدیدی گفته میشود که نشان میدهد ما در آستانه تغییر و تحولات بزرگی هستیم.
خنثیسازی همدیگر یکی از مهمترین مشکلات کشور است
این مستندساز به صحبتها و روشنگریهای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: انرژی ما در طول ۳۰ سال گذشته بیشتر برای خنثی کردن همدیگر به کار رفته است و اگر به جای کار سیاسی، فعالیتهای سازندگی و اصلاحگرانه داشتیم، اکنون خیلی از مشکلات حل شده بود.
وی خنثیسازی همدیگر را یکی از مهمترین مشکلات در کشور دانست و بیان کرد: خیلی از مسئولان اصلاحگر و یا اصلاحطلب واقعی نیستند.
خبرنگار مسلط به فرهنگ و زبان غرب نداریم
طالبزاده با بیان اینکه هیچگاه در کشورهای دنیا به خصوص شهرهای نیویورک، لندن و پاریس خبرنگار مسلط به فرهنگ و زبان غرب نداشتیم، گفت: البته صداوسیما خبرنگارهای خوبی در دنیا دارد اما مسلط به فرهنگ غرب نیستند. این دو یعنی خبرنگار خوب و تسلط به فرهنگ و زبان غرب باید در کنار همدیگر باشد. حال میبینیم خبرنگاری به کشورهای خارجی اعزام میشود که باید تازه زبان انگلیسی یاد بگیرد.
در مواجه با غرب، فرصتهای زیادی را برای فعالیتهای رسانهای از دست دادیم
وی با اشاره به اینکه ما در مواجه با غرب فرصتهای زیادی را برای فعالیتهای رسانهای و پدافند در این زمینه از دست دادیم، افزود: در سال ۲۰۰۶ در محفلی برای رونمایی از کتاب هدف ایران، اسکات ریتر، بازرس ویژه سازمان ملل بودم که در این کتاب گفته شده بود؛ کل ماجرای هستهای ایران، دروغپردازی منافقین است. در چنین مراسمی ما میتوانیم حضور و ضمن ارائه گزارش و مصاحبه، پوشش خبری داشته باشیم.
طالبزاده اضافه کرد: یکی از نمایندگان کنگره آمریکا نیز در خود کنگره مراسمی را با عنوان «آیا ایران برای ما تهدید است؟» برگزار کرد که جای رسانههای ما در آنجا خالی بود. این در حالی است که رسانههای آمریکایی و غربی به رغم اینکه در مراسم حضور داشتند، حتی یک کلمه آن را منعکس نمیکردند. یا یکبار در شورای روابط خارجی آمریکا به جای آقای غرقی (خبرنگار صدا و سیما) حضور پیدا کردم که بحث هلال شیعی مطرح شد و ما اصلاً در صحنه نبودیم که بخواهیم آن را رسانهای کنیم.
وی به جمله امام خیمنی (ره) که ما در خبر ضعیف هستیم اشاره کرد و افزود: خبر ضعیف مردم ما را ضعیف نگه میدارد. ما میتوانیم در آمریکا خبرنگار بومی و مسلط به فرهنگ آنجا داشته باشیم و بر اساس آن کارهای ویژه و اساسی انجام دهیم. ضمنآنکه این جایگاه در تمام سالهای قبل خالی بوده است.
طالبزاده اضافه کرد: ما میتوانیم در خود آمریکا سخنران داشته باشیم تا به مردم این کشور بگوییم چه خبر شده و چه اتفاقی افتاده است.
مسئولان ما ادای جنگ نرم را درمیآورند
وی با بیان اینکه ما در کشور قرارگاه جنگ نرم نداریم و برای بودجه باید پیش این و آن برویم، گفت: یک بیسر و سامانی در این مبارزه وجود دارد و مسئولان ما هم نه تنها جنگ نرم را نمیشناسند بلکه ادای بلد بودن آن را در میآورند.
در پایان این برنامه از نادر طالبزاده، مستندساز و کارشناس مسائل سیاسی تجلیل شد.
نادر طالب زاده به حق دره ی نادره ایست که هر اکسیر کلامی در برابر زر ناب تفکر و وجود ارزنده اش رنگ می بازد . نادر طالب زاده محصول تفکری است که تا ریشه ی وجودشان به آرمان های انقلاب وفادارند و برای آن هزینه می دهند و در روزگاری که سینمای خیانت های پیاپی و مثلث های قبیح عشقی بی رحمانه در حال ترک تازی در میدان فرهنگ ایران اند ، این نادر طالب زاده است که با قول سدید عطر آوینی را می پراکند و ما را به «منجی بشارت» میدهد . نادر طالب زاده فرزندی است که صبر بسیار بباید پدر پیر جهان را ، که دگر مادر گیتی چون او بزاید . حق بدهید که کمتر کسی بتواند نادر طالب زاده .و شجاعتش در بوسنی را از یاد ببرد . در روزگاری که فرهنگ آشفته ی این کشور صدهزار مسئول و متولی دارد ، این نادر طالب زاده است که صدای فرهنگ آرمانی و آرمان های فرهنگی انقلاب است . حق بدهید که برای نوشتن از او کلمه کم بیاوریم و برای گفتن از او به لکنت بیافتیم . نادر طالب زاده برای ما نه یک شخص نه یک طرز تفکر که یک جریان فکری فرهنگی انقلاب است که تا پای جان بر آرمان های انقلاب ایستاده است . نادر طالب زاده است که با دلی سربلند و سری سر به زیر عمری به سر برده است . این نادر طالب زاده است که بایستی به احترامش ایستاد . بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی(ره)10آبان 1395
نظر شما :