دوره‌های آموزشی پیشرفته نشریات دانشجویی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود

۰۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۱ کد : ۱۶۹۳۵ نشریات
دوره‌های آموزشی پیشرفته نشریات دانشجویی به همت خانه نشریات دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی و انجمن علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش‌شناسی و همکاری دفتر مهارت‌افزایی دانشگاه علامه طباطبائی با تدریس الیاس براهویی‌نژاد، نازیلا انوشه، فاطمه صابریان و زهره چراغی برگزار می‌شود.
دوره‌های آموزشی پیشرفته نشریات دانشجویی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود

ثبت نام و شرکت برای تمامی علاقه مندان آزاد می باشد. از هر نشریه علمی و فرهنگی دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی یک نفر از مسئولان نشریه(صاحب امتیاز، مدیر مسئول و سردبیران) اولویت ثبت‌نام برای دوره گرافیک صفحه‌آ‌رایی دارند.
نشانی ثبت نام https://otc.atu.ac.ir